Top latest Five su kaçak tespiti Urban news

Wiki Article

Bizi tercih ettiğinize asla pişmale olmayacağınızı bilmenizi istiyor, ihtiyaç duyduğunuz her an bizlere telefon ile ulaşabileceğinizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Uzman Tesisat olarak sahip olduğumuz ekipmanlar sayesinde su kaçağı tespitleri artık kolayca bulunabilmektedir.

Üst katın banyosunda zeminde su olduğu sürece alt kata su sızması söz konusudur. Banyonun zeminindeki su kuruduktan sonra alt katın tavanında su akması da durur.

Bir ev insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir sorunu olunca insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadvertisementım bu durumları .

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Duvarları kırmadan su kaçağı bulmak için teknolojik cihazlardan gardenım almak gerekir. Akustik dinleme cihazı, typical ve termal kameralı cihazlar su su kaçağı tespit kaçaklarını kırma işlemine gerek duymadan su kaçağı tespit tespit eder.

Banyo tavanından akan suyun bir kaç sebebi bulunmaktadır. Maddeler halinde sıralayacak olursak:

Gelen usta boruyu tamir edip gitti ancak su patlağını bulabilmek için 3-five tane kırdığı fayansı tamir etmeden gitti. Şuan herhangi bir su kaçağı yok ancak fayansların tamir edilmesi lazım bu konuda propertyımcı olur musunuz. Tekrar aynı sorunu yaşamamak için su tesisatının kontrol edilmesini rica ediyorum.

Su kaçağı tamiri işlemleri sonrasında resimler çekilmeli ve yapılan işlemler kalem kalem servis formuna yazılıp teslim alınmalıdır.

Sonuç su kaçağı tespit olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına two yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Your browser isn’t supported any su tesisatçısı longer. Update it to have the best YouTube working experience and our latest functions. Learn more

Kameralı su kaçağı tespiti, su tesisatında oluşan kaçakların noktasal olarak tespit edilmesi ve gelişmiş su kaçağı tespiti teknolojik cihazlarla onarımının yapılması işlemidir.

Ancak o cihazlar alınmadan önce mutlaka yetkili servise gösterilmesi lazım. Ya da Türkiye’de bulunan satış temsilcisine cihazların seri numaraları kontrol ettirilmelidir.

Kırmadan istanbul su kaçağı bulma ve tespit sorunları için sizlere seven/24 destekvermek için hazır olan sitemizi değerlendirebilir gerekli bilgileri alabilir ve kırmadan su kaçağı bulma

Report this wiki page